Permanente Make-up

Permanente make-up

Snel klaar in de morgen, geen gehannes voor de spiegel, geen allergische reactie op make-up en weg met de uitlopende eyeliner na bijvoorbeeld een regenbui. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up, je ziet er direct goed en verzorgd uit. Met ultradunne naaldjes wordt er op een subtiele manier, een op uw wensen gekozen kleurpigment in de huid aangebracht. Hierdoor blijft de make-up altijd op z'n plaats.

Permanente make-up specialiste Conny Leeuwenhage is vanaf maart iedere 6 weken aanwezig bij ons in de salon. Haar jarenlange ervaring in het zetten van PMU met prachtige resultaten en de tevredenheid van haar klanten is voor ons de reden haar werkzaamheden ook bij Skincare by uit te voeren. Vanaf nu is onze salon door de GGD goedgekeurd en kan Conny haar werkzaamheden gaan verrichten. Voor meer informatie over Conny, hier haar eigen webiste: 
https://pmuclinic.nl/conny-leeuwenhage

Ingeplande data:
Maandag 9 december 2019
Maandag 27 januari 2020

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker