Permanente make-up

Mooie wenkbrauwen door middel van microblading of powderbrows?Een eyeliner/lashliner of full-lips? Het kan allemaal bij Tamara onder de naam: “Permanente Make-up Pijnacker”gewoon bij ons in de salon

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is voor iedereen die er op elk moment van de dag natuurlijk verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up vaak DE oplossing.

Nu alle permanente make-up voor 175 euro  geldig t/m eind maart.

Kijk voor alle informatie op www.pmupijnacker.nl

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker