Waar persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel staan.

Skincare by

Op 1 augustus 2018 is onze droom werkelijkheid geworden. Schoonheidssalon Skincare by Tamara en Skincare by Linda zijn samen open gegaan als Skincare by. Wij hebben veel passie en ambitie voor het vak. Al geruime tijd zijn we beide gespecialiseerd in huidverbetering en breiden onze vakkennis steeds weer uit.

Door een eerdere samenwerking hebben wij al veel kennis en ervaring met elkaar gedeeld. Door het continu trainingen volgen en op zoek gaan naar nieuwe ontwikkelingen in onze branche, zijn wij constant bezig met vernieuwingen.

Voor een goede verzorging van uw huid met de beste huidverbeterende producten en deskundig advies voor een passende behandeling, bent u bij Skincare by aan het juiste adres. Onze specialisatie is onder andere gericht op acne, pigmentatie, huidverjonging en structuur verfijning. Daarnaast geven wij ook het gepaste advies voor thuisgebruik.

Wij hebben een breed aanbod aan huidverbeterende - en wellness behandelingen, deze kunt u terug vinden op onze prijslijst. De ruimte heeft een moderne en huiselijke sfeer, waar je even helemaal kan relaxen en je heerlijk op je gemak voelt zodat de behandelingen nog meer tot zijn recht komen. Ook is onze ruimte geschikt voor duo behandelingen, waardoor je tegelijkertijd samen kunt komen genieten in één ruimte.

Skincare by Tamara

Skincare by Linda

Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker