Be lifted plasma behandeling

1 september  2019

Wilt u geen Botox, fillers of ooglid correctie, dan is de Plasma behandeling een behandeling voor u! Nu met 25% introductie korting.

Wij doen beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Uw huid gaat zelf verstrakken, hier hoeft u dus geen snijwerk, botox of fillers voor te gaan gebruiken.
Hoe doen wij dat? We zetten een zo gehete plasma spot op de huid, waarbij de huid rondom de plasmaspot samentrekt en verdampt. Hierna begint de huid te herstellen. U kunt denken aan een bijvoorbeeld een ooglid correctie, fronsrimpel of neuslippenplooi.

Resultaat houdt gemiddeld zo’n 2 jaar, dus een Be Lifted plasma behandeling is in verhouding ook nog eens vele malen goedkoper!

De actie met 25% korting op een behandeling is wegens succes verlengd tot en met 31 december 2019. Zodra de afspraak is ingepland kunt u deze niet meer verplaatsen of annuleren. U dient bij uw eerste behandeling een nazorgpakket aan te schaffen twv. €75,- dit is excl. behandelprijs.

Bovenooglid €400,-     
Onderooglid €400,-
Boven & onder ooglid €700,-
Frons €150,-
Bovenlip €375,-
Wangen vanaf €375,-
Onderlip /kin €400,-
Neus lippen plooi €275,-
Voorhoofd €425,-
Huidplooien voor oren €375,-

Is uw resultaat na 1 behandeling nog niet voldoende? Dan bieden wij u een vervolg behandeling aan tegen een gereduceerd bedrag van €150,- Vaak worden de behandelingen maximaal 2 x vervolgd, veel klanten zijn ook direct na 1 behandeling tevreden.

Permanente make-up

1 september 2019

Snel klaar in de morgen, geen gehannes voor de spiegel, geen allergische reactie op make-up en weg met de uitlopende eyeliner na bijvoorbeeld een regenbui. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up, je ziet er direct goed en verzorgd uit. Met ultradunne naaldjes wordt er op een subtiele manier, een op uw wensen gekozen kleurpigment in de huid aangebracht. Hierdoor blijft de make-up altijd op z'n plaats.

Permanente make-up specialiste Conny Leeuwenhage is vanaf maart iedere 6 weken aanwezig bij ons in de salon. Haar jarenlange ervaring in het zetten van PMU met prachtige resultaten en de tevredenheid van haar klanten is voor ons de reden haar werkzaamheden ook bij Skincare by uit te voeren. Vanaf nu is onze salon door de GGD goedgekeurd en kan Conny haar werkzaamheden gaan verrichten.

Ingeplande data:
Maandag 28 oktober
Maandag 9 december

Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker