IMG 2794 HR
OBSERV | HUIDSCAN

OBSERV | Huidscan

Een Observ huidscan vormt de basis voor het succes van de behandeling. Wat heeft u huid nu nodig? Waar ligt nu echt het probleem en wat zien wij met het blote oog over het hoofd?  

Een unieke huidanalyse die al u huidkenmerken in kaart brengt door middel van diverse filtertechnologien reizen wij door uw diepere huidlagen. Op basis van u gewenste huidverbetering, de beoordeling van onze huidspecialisten en de Observ word bepaald wat de beste aanpak is om u ideale huid te bereiken zodat u er stralend uit ziet.

De resultaten van de huidscan worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies. 

Voordelen van de Observ Huidscan.                                   

⬢ We analyseren u huid op 8 verschillende vlakken.

U eigen huidrapport, direct in uw mail!.

Altijd terug kunnen pakken naar een eerder moment om uw huid te blijven beoordelen.

U Krijgt inzicht in duidelijk zichtbare resultaten van behandelingen en product gebruik.

Wat kunnen we zien met de Observ?

Met Daglichtmodus wordt het gezicht verlicht met natuurlijk, zacht licht uit alle richtingen. Hiermee zien wij: Rimpels, wallen, steelwratjes, gerstekorrels, neus lippen plooi en verlies van stevigheid. 

Bij Oppervlakkige textuur geeft het licht glansreflecties waardoor de textuur en ruwheid van de huid te zien is. Hierbij zien wij onregelmatig huidoppervlak met ruwe plekken, verandering van ruwe plekken, poriestructuur, fijne lijntjes en een extreem droge huid. 

Bij het licht voor Pigmentatie zien we oneffenheden in de tint van de huid. Er zijn verschillende vormen van pigment, veel voorkomende vormen zijn: Melasma, zonnevlekken en pigmentatie ter gevolgen van ontstekingen. 

Bij Roodheid komen structuren en onstekingen in de huid aan het licht. Roodheid heeft vaak te maken met een gevoelige huid en kan een ernstige chronische of tijdeljke zorg vormen. Op de huidscan zien wij: Ontstekingen, acne, couperose, rosacea, gesprongen haarvaatjes en bloedvaatjes. 

Bij Wood's & UV modus zien we door middel van onschadelijke dosis UV en blauwlicht: Hoeveelheid talg, verstopte porien en pigment afwijkingen zoals Vitiligo en melasma. 

IMG 7381

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Meer lezen

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Meer lezen
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker