IMG 2593 HR
Cadeaubon

Geef een heerlijk verwenmoment weg met onze cadeaubon. De cadeaubonnen zijn verkrijbaar in elk gewenst bedrag of behandeling.

Naast dat de cadeaubon online verkrijgbaar is, kunt u de bonnen ook telefonisch aanvragen en ophalen bij ons in de salon. Wij zorgen dat de bon ingepakt voor u klaar staat, met leuke samples.

Wilt u een afspraak maken met de door u gegeven of gekregen cadeaubon? Dat is mogelijk via ons online boekingsysteem of stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp 06-83591886

Bestel hier uw cadeaubon

 

Scherm­afbeelding 2024 01 18 om 10.12.27

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Meer lezen

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Meer lezen
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker