Laserontharing

Wij gebruiken de TripleICE Laser Diode. Dit apparaat beschikt over de meest moderne technologie en is een top in zijn klasse!

Hoe werkt het? U maakt bij ons een afspraak voor een gratis intake gesprek. Hier bespreken wij welk lichaamsdeel u wilt laten behandelen en geven wij hierover een gepast advies. Tijdens de behandelingen kunnen wij de interval tussen de behandelingen met u bespreken. De behandeling is nagenoeg pijnloos en kan perfect worden toegepast voor ieder huidtype. De resultaten zijn al te zien na één laserbehandeling! 

Deze winterperiode raden wij aan om te starten met deze laserbehandeling. Zo kunt u in de zomer haar-vrij over de stranden lopen.

Laserontharing is dus DE oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Geen scheerirritaties, ingegroeide haren meer en een gladde en egalere huid.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Tamara, Floor & Benthe.

Check voor de actuele prijzen de onderstaande link:

https://www.pmupijnacker.nl/prijslijst/

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker