Loveli

Loveli is een Nederlandse productenlijn die 100% natuurlijk is. In onze salon verkopen wij de deodorants en lipbalm sticks. De deodorants van Loveli verkopen wij in zeven heerlijke geuren, waarvan twee limited edition varianten speciaal voor mannen. De deodorant verkopen wij in verschillende maten.

Ook sinds kort zijn try my out deodorants te verkrijgen om deze uit te proberen. De deodorant van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt! De deodorant is gemaakt op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert de zweetklieren niet maar neutraliseert de zweetgeur zodra het zweet de huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niks. De lippenbalsem sticks hebben we in drie varianten. Een orginele stick die de lippen zacht en soepel maakt, een winter edition die de lippen goed beschermt tegen weersinvloeden én een summer edition die je beschermt tegen de zon, ook ideaal voor wintersport!

Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker