SKIN | Plasma

SKIN | Plasma

Wilt u geen Botox, fillers of ooglid correctie, dan is de plasma een behandeling voor u.

Wij doen beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Uw huid gaat zelf verstrakken, hiervoor hoeft u dus geen snijwerk, botox of fillers te gebruiken.

Hoe doen wij dat? We zetten een zo geheten plasmaspot op de huid, waarbij de huid rondom de plasmaspot samentrekt en verdampt. Hierna begint de huid te herstellen. U heeft hierdoor dus ook geen littekens en een mooier en gladder resultaat. U kunt denken aan een ooglid correctie, fronsrimpel, neuslippenplooi of een volledige hals behandeling.

Resultaat houdt gemiddeld zo’n twee jaar, dus een Be Lifted plasma behandeling is in verhouding ook nog eens vele malen goedkoper!

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Tamara.

U dient bij uw eerste behandeling een nazorgpakket aan te schaffen t.w.v. € 75,- dit is excl. behandelprijs.

Bovenooglid € 400,- 
Onderooglid € 400,-
Boven & onder ooglid € 700,-
Frons € 150,-
Bovenlip € 375,-
Wangen vanaf € 375,-
Onderlip /kin € 400,-
Neus lippen plooi € 275,-
Voorhoofd € 425,-
Huidplooien voor oren € 375,-

Is uw resultaat na één behandeling nog niet voldoende? Vaak worden de behandelingen maximaal twee maal vervolgd, veel klanten zijn ook direct na één behandeling tevreden.

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Meer lezen

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Meer lezen
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker