Tamara

Gelpolish Expert & Gelnagels

Tamara de Wit is onze Gelpolish expert en nagelstyliste. Onze salon heeft daarom ook een naamsvermelding behaald bij onze groothandel MF Academy. “Dit geeft toch een bekroning op je werk’’. Tamara is onwijs precies en haar nauwkeurige werk heeft haar expert skills met een negen bekroond. Naast de Gellak behandeling in de salon kunt u dus ook bij Tamara terecht  voor extra stevigheid op de natuurlijke nagel, teennagel/nagel reparatie, behandeling tegen nagels bijten en het zetten van gelnagels inclusief verlenging van de natuurlijke nagel.


De prijzen van de specialisatie behandelingen variëren, dit omdat iedere nagel/wens anders is. Prijzen zijn vanaf €35,- voor bijvoorbeeld extra stevigheid op de natuurlijke nagel. 


Wij werken met een hygiëne protocol, zo heeft iedere klant ook een eigen nieuwe vijl per behandeling!

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker