Dermapen

Dermapen  behandeling

De dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier de activeren. Het natuurlijke herstel proces diep in de huid zorgt voor aanmaak van collageen en elastine. Behandeling met de dermapen is een effectieve manier om huidverbetering op een natuurlijke manier te activeren. 


Heeft u last van pigmentvlekken, littekens, lijntjes of rimpels dan is de dermapen een perfecte behandeling voor u! 


De dermapen kan willekeurig worden ingezet op zones waar extra activatie nodig is, om zo huidverbetering te realiseren. Deze behandeling is mogelijk in combinatie al onze facials. 
€19,95 voor de eerste zone, €10,00 op volgende zone in één en dezelfde behandeling. Ook is de dermapen in te zetten op het lichaam, denk hierbij aan littekens, strie. Dit wordt in combinatie aangeboden met onze bindweefsel en of cupping massage. 

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker