Cupping expert

Het Vacuüm Cupping Bodydrainer is de next level van cupping. Naast dat wij handmatig cuppen, hebben wij nu ook het cuppingapparaat. Wij streven naar een mooie, strakkere huid en gezond lichaam. 

Het verbetert de huidconditie, huidstructuur en zorgt voor een stralende frisse teint. Werkt ontspannend op de spieren, verzacht striae, verminderd cellulitis en maakt verklevingen los. 

Het cuppingapparaat kunt u ook extra bijboeken bij uw gezichtsbehandeling.

Het stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert ijntjes en rimpels en verbetert de huidconditie voor een betere opname van werkstoffen.

Deze behandeling is te boeken bij Benthe

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Skincare by VIP

Ik wil het magazine ontvangen

Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker