Be lifted plasma

Be Lifted Plasma

Wilt u geen Botox, fillers of ooglid correctie, dan is de Plasma behandeling een behandeling voor u! Nu met 25% introductie korting.

Wij doen beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Uw huid gaat zelf verstrakken, hier hoeft u dus geen snijwerk, botox of fillers voor te gaan gebruiken.
Hoe doen wij dat? We zetten een zo gehete plasma spot op de huid, waarbij de huid rondom de plasmaspot samentrekt en verdampt. Hierna begint de huid te herstellen. U kunt denken aan een bijvoorbeeld een ooglid correctie, fronsrimpel of neuslippenplooi.

Resultaat houdt gemiddeld zo’n 2 jaar, dus een Be Lifted plasma behandeling is in verhouding ook nog eens vele malen goedkoper!

De actie met 25% korting op een behandeling is wegens succes verlengd tot en met 31 december 2019. Zodra de afspraak is ingepland kunt u deze niet meer verplaatsen of annuleren. U dient bij uw eerste behandeling een nazorgpakket aan te schaffen twv. €75,- dit is excl. behandelprijs.

Bovenooglid
€400,-     
Onderooglid
€400,-
Boven & onder ooglid
€700,-
Frons
€150,-
Bovenlip
€375,-
Wangen vanaf
€375,-
Onderlip /kin
€400,-
Neus lippen plooi
€275,-
Voorhoofd
€425,-
Huidplooien voor oren
€375,-
Is uw resultaat na 1 behandeling nog niet voldoende? Dan bieden wij u een vervolg behandeling aan tegen een gereduceerd bedrag van €150,- Vaak worden de behandelingen maximaal 2 x vervolgd, veel klanten zijn ook direct na 1 behandeling tevreden.

Intake en huidanalyse

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Doormiddel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kies u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Meer lezen

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën
Meer lezen
Skincare by

Tamara de Wit
06 83 59 18 86
tamara@skincareby.nl

Linda Tuit
06 45 28 83 59
linda@skincareby.nl

Skincare by VIP

Ik wil niets missen van Skincare by, maak mij Skincare by VIP

Aanmelden
Contact

Skincare by is gevestigd in Pijnacker op de nieuwe boezem. U kunt ons vinden in het bedrijvenpand van Meubelmakerij Notenboom.

Hankweg 53
2641 WV Pijnacker